Τελευταίος μήνας του έτους

Τελευταίος μήνας του έτους

Σήμερα, πρωτομηνιά κάναμε μια μικρή γιορτή για να καλωσορίσουμε τον τελευταίο μήνα του χρόνου αυτού και ευχηθήκαμε όλοι να είμαστε καλά, καλοσυνάτοι και ευγενικοί. Η κυρία Δ., η οποία πρόσφατα ξεκίνησε την ανάγνωση ενός βιβλίου αυτοβελτίωσης, μας συμβούλεψε να μη βάζουμε στο νου μας δυσάρεστες σκέψεις που δε μας ωφελούν.

Και κάπως έτσι ξεκινήσαμε το πρόγραμμά μας. Καθιερώσαμε τις Τετάρτες μας να παρακολουθούμε μια ωραία ταινία, την οποία θα διαλέγουν τα μέλη της ίδιας της ομάδας. Έτσι, το σαλόνι μας μετατρέπεται σε ένα μικρό πιο παρεΐστικο κινηματογράφο, όπου όλοι μαζί παρακολουθούν μαζί το έργο που έχουν επιλέξει.

Είπαμε ότι φέτος θα κάνουμε μια διαφορετική χριστουγεννιάτικη χειροτεχνία-κάρτα προς τους αγαπημένους με μια φωτογραφία έκπληξη! Το εργαστήρι εικαστικών θα οργανωθεί ανά όροφο και όλοι οι ένοικοι θα δημιουργήσουν κατασκευές με το δικό τους, προσωπικό στίγμα.

Ο σεφ μας αποφάσισε να αλλάξει τα δεδομένα και προσέλκυσε ο ίδιος τους ενοίκους της μονάδας, μαθαίνοντας ποια είναι τα αγαπημένα τους φαγητά. Έτσι, συντάχθηκε μια λίστα με διάφορα γούστα και αρχής γενομένης αυτής της εβδομάδος, μαγειρεύτηκε και το πρώτο φρικασέ που πολλοί είχαν λαχτάρα να φάνε ξανά. Τα πιάτα και τα χαμόγελα άστραψαν!

Ακόμη, μια μικρή χορωδία έχει στηθεί εδώ και μέρες η οποία μας δίνει ζωή πρωινά και απογεύματα. Αγαπημένα παλαιά τραγούδια έχουν οργανωθεί σε μια συλλεκτική λίστα που ξυπνάει χίλιες αναμνήσεις αλλά και λογάκια κι από τους πιο σιωπηλούς! «Λες και ήταν χθες, Πάμε σαν άλλοτε, Καπετάνιε χαμογέλα, Δε ζω στιγμή χωρίς εσένα, όπου κι αν πας θα θυμάσαι»…

Τέλος, ο στρατηγός της μονάδας μας είχε μια φαεινή ιδέα! Με καταγωγή από τα Γιάννενα και ιδιαίτερη αγάπη για τον τόπο και την πατρίδα, σκαρώνει κρυφά ένα θεατρικό, όπου αναμένεται να διαμοιράσει ρόλους σε ενοίκους και προσωπικό. Το θεατρικό προγραμματίζεται να παρουσιαστεί στη μονάδα κοντά στην άνοιξη και πολλοί περιμένουν να βγάλουν προς τα έξω το κρυφό τους ταλέντο!

Όλοι εμείς από το Ρόδι σας ευχόμαστε έναν όμορφο μήνα με την ελπίδα ότι θα συναντηθούμε ξανά και θα είμαστε όλοι υγιείς και αγαπημένοι!



                          

Επικοινωνήστε μαζί μας

Επικοινωνία

Η μονάδα μας βρίσκεται στη Λ. Καποδιστρίου 30, ΜΑΡΟΥΣΙ, 151 23. Βρείτε μας στο χάρτη εδώ. Κοντινές περιοχές: Φιλοθέη, Μαρούσι, Χαλάνδρι

TΗΛΕΦΩΝΟ :

2106891392

ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ :

Λ.Καποδιστρίου 30, ΜΑΡΟΥΣΙ, 151 23

Email :

info@rodicare.gr

Καλέστε μας